Skjermplakat ukm-page-001

Siste Innlegg

UKM NOME 2019

13 Apr , 2018   Gallery

HUSK PÅMELDINGSFRIST 1. FEBRUAR

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt?
UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay, moderne dans eller noe helt annet. Alle mellom 10 og 20 kan melde seg på! (Fylkesfestivalen i Porsgrunn må man være minst 13 for å delta på.)

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

Påmeldingen er åpen! Meld deg på på www.ukm.no/nome. Har du spørsmål eller trenger hjelp til hvordan du kan få vist fram innslaget ditt så kan du sende oss en melding. Som for eksempel om du skal synge en sang og veldig gjerne ville hatt en pianist til å akkompagnere deg.

UKM i Nome arrangeres for og av alle ungdommer i kommunen, og elever fra Holla tiårige skole har ansvar for alt fra lysshow til markedsføring.

Selve mønstringen er gratis og åpen for alle! Dørene åpner 17:00, og selve showet starter 18:00. Alle påmeldte bilder blir stilt ut i vestibylen på samfunnshuset, så kom tidlig for å rekke å se kunstutstillingen først! Ta med deg venner og familie og støtt opp om ungdomskulturen i Nome!


SISTE INNLEGG

Designed by -