hjemmesiden

Siste Innlegg

PÅMELDING TIL NESTE SKOLEÅR!

17 May , 2020

VIL DU BLI ELEV HOS OSS NESTE SKOLEÅR?

SØKNADSFRISTEN ER 1. JUNI.

SØKNADSSKJEMA FINNER DU HER!

Søknad om plass foregår elektronisk.
Vennligst fyll inn alle felter både for elev og foresatt.
Bruk foresattes epostadresse og telefonnummer i elevopplysningene.
NB! Fullt personnummer på betaler må være riktig.
Husk å prioritere om dere søker på flere fag samtidig da det er faget valgt som prioritet 1 som har konkurransefortrinn. Dere kan selv gå inn og forandre prioritet senere om ønskelig.
Ved innsendt søknad vil det bli opprettet en profil på elev/foresatt. Vedlikehold av søknaden og info om elev/foresatt gjøres gjennom denne profilen, så husk å beholde brukernavn og passord.

Velkommen til søknadssiden for Nome kulturskole.

Alle som er bosatt i Nome kommune kan søke plass hos oss. Primærgruppen er barn og unge fra 7-19 år. For våre minste innbyggere tilbyr vi Knøttedans.
Prisene i kulturskolen fastsettes og justeres årlig av Nome kommune når neste års budsjett vedtas i desember.
Prisliste for skoleåret 2019/2020 finner du her.
Kulturkortet
Kulturkortet for barn og unge i Nome gir deg rabatt på forskjellige tilbud i kommunen. Med kulturkortet får du blant annet GRATIS elevplass for et helt skoleår på alle våre gruppetilbud – dans, teater og visuell kunst.
Trenger du mer utfyllende informasjon om tilbudet finner du dette på vår hjemmeside: www.nomekulturskole.no
Har du bruk for hjelp vi vil gjerne være behjelpelig og kan kontaktes på 35 00 87 06 eller 94 25 04 29. Du når oss også på mail kulturskolen@nome.kommune.no
Oss i kulturskolen!

SISTE INNLEGG